menu

Onze partners

Kennis van zaken. Dat is de kracht van Agri Information Partners. Of het nu gaat om software, hardware of vakinhoudelijke ontwikkelingen bij opdrachtgevers. Onze partnerschappen bevestigen dat.

Microsoft

Agri Information Partners is Certified Partner en Independent Software Vendor van Microsoft. Dat betekent eigenlijk gewoon dat we veel verstand hebben van de technologie van Microsoft.


Plantum

Plantum is de brancheorganisatie van de Nederlandse veredelings- en vermeerderingssector. Natuurlijk zijn we lid. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt in de branche.

Seed Valley 

Seed Valley wordt gesteund door Agri Information Partners. Met Seed Valley wordt het gebied in Noord-Holland tussen Enkhuizen en Warmenhuizen bedoeld. In dit gebied zijn tientallen bedrijven gevestigd die zijn gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden en plantaardig uitgangsmateriaal. Tot dit cluster behoren ook leveranciers van diensten en machines die specifiek zijn voor de zaadsector. 

Overig

Agri Information Partners heeft diverse partnerschappen met hardwareleveranciers. Geselecteerd op betrouwbaarheid en serviceniveau. En met duurzame, robuuste pda’s die tegen een stootje kunnen.

 

 

Sector

Bekijk de projecten, referenties en diensten per doelgroep

Partners