menu

 

We kennen de kansen en uitdagingen in uw branche

 Zaadveredelingsbedrijven hebben andere behoeften dan certificerende instanties. Veefokkers opereren in een andere markt dan fruitleveranciers. Agri Information Partners gelooft dat je pas echt goede software kunt ontwikkelen als je de sector kent. Als je weet hoe werkprocessen zijn ingericht. Wat de uitdagingen zijn. En waar de kansen liggen.

Onze consultants zijn tolk, aanspreekpunt en projectmanager

Onze business consultants hebben een wetenschappelijke of praktijkachtergrond in veredeling, agri & food of certificering. Tegelijkertijd hebben ze uitgebreide kennis van informatietechnologie. Daardoor kunnen ze de vertaalslag maken tussen u en onze software developers. In ontwikkel- en implementatietrajecten fungeren onze business consultants bovendien als projectmanager. Ze zijn uw aanspreekpunt, bewaken de voortgang en de verwerking van uw feedback.

Wilt u ook een keer sparren met een vakspecialist?

Hoe kan IT uw werkprocessen ondersteunen? Wat is de beste oplossing voor mobiele dataregistratie voor uw bedrijf? Onze consultants sparren graag met u over vraagstukken op het gebied van informatietechnologie.

Neem contact op

Sector

Bekijk de projecten, referenties en diensten per doelgroep